Home Vergaderruimte

Vergaderruimte

 

OOSTKAAI1 is een zeer gezellige en professionele vergaderruimte van 50m² met heel veel natuurlijke lichtinval. 
Je kan hier met 10 personen vergaderen aan de bekende cirkante vergadertafel, in schoolopstelling tot en met 16 personen.
Indien u een andere opstelling wenst, is dit uiteraard te bespreken!


MATERIALEN EN CATERING

U kan gebruik maken van wifi, beamer, laptop, flipchart, projectiescherm en een professionele lichtinstallatie.
We bieden een ruime keuze aan cateringmogelijkheden (luxe broodjes, ontbijt -en lunchbuffet, kaasschotel, wijndegustaties,...) en lekkere dranken.

OMGEVING

Oostkaai1 is gelegen aan hét gezelligste dok van Merksem.  Tijdens de vergadering kan u uitkijken op het kabbelende water en aangemeerde boten. 
De omgeving rond het dokske en het park om de hoek verzekeren u mooie en rustgevende wandelingen om terug op te laden tijdens de pauzes.

BEREIKBAARHEID EN PARKING

Oostkaai1 is 6 km gelegen van Antwerpen Centraal Station en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parking vind je zonder probleem in een straal van 50m.


PRIJS

We bieden formules aan naar ieders budget vanaf € 65 per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond)
We werken ook graag met voorstellen op maat!

 

 
Aarzel zeker niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie hierover en een gratis offerte!

 

 

Referenties

“ Als opleider word je in Oostkaai verwend op alle gebied. Het is gemakkelijk bereikbaar voor je deelnemers, het lokaal is  ruim en licht.
De beamer werkt perfect en de vergadertafel brengt mensen bij elkaar. En de catering: lekker! Dank voor de vlotte en stipte samenwerking! ”

WR, opleider-trainer

 

" Zoals elk jaar heeft Beveka Sales nv gebruik gemaakt van Oostkaai1 om haar klanten eens lekker in de watten te leggen.  Een kleine presentatie van onze producten werd in sneltempo opgesteld. Echte beveka meubeltjes zorgen voor een eigen uitstraling. In een perfecte samenwerking met Beate en Antoon van Oostkaai1 werd op een voortreffelijke manier zorggedragen voor hapjes en drankjes. Hiervoor biedt Oostkaai1 alle faciliteiten, met parking voor de deur. Kortom, een perfecte combinatie! "

CVS, Beveka Sales nv


" Ik heb in Oostkaai1 een 2daagse cursus gevolgd.  Ik vond de vergaderruimte heel mooi en de catering zeer lekker en verzorgd.  Tijdens de pauze hebben we genoten van het uitzicht op het water en een rustgevende wandeling in het nabijgelegen park.  Echt een aanrader! "
IS, Psychologe